Gezondheid

Gezond eten voorkomt veroudering

Veel mensen zijn op zoek naar tips voor een gezonde huid om een ​​stralende huid te krijgen. Als mensen een gezonde huid kunnen krijgen zonder geld uit te geven, des te beter omdat we zoveel uitgeven aan cosmetische producten.

De cosmetica-industrie is een miljardenindustrie en beroemdheden krijgen mega-dollars betaald om dit en dat product goed te keuren. Als u echter een gezonde huid wilt, kunt u dit bereiken zonder dure cosmetische producten te kopen. Hier zijn onze tips voor de gezondheid van de huid die u vandaag nog kunt toepassen.

Sta me toe onze vijf tips voor een gezonde huid te delen

Dieet is belangrijk voor de gezondheid van de huid

De huid is het grootste orgaan van het lichaam en moet net als elk ander lichaamsdeel worden onderhouden. Dat begint bij een goede voeding die de huid de voeding geeft die ze nodig heeft. Het soort voedsel dat u moet overwegen, zijn lijnzaad, olijfolie, noten, zalm en avocado’s omdat ze een uitgebalanceerde hoeveelheid goede vetzuren bevatten.

U moet ook rekening houden met voedingsmiddelen die vitamine C en E bevatten, omdat deze antioxidanten bevatten. Antioxidanten helpen de huid te beschermen tegen de schade van de zon en vrije radicalen. Dit betekent veel groenten eten, zoals donkere bladgroenten, broccoli, bloemkool en spruitjes.

Als bonus bevatten veel groenten ook vitamine B, dat de basis vormt van huidcellen, plus vitamine A dat hun gezondheid in stand houdt.

Water, water en nog eens water

U moet efficiënte hoeveelheden water drinken om uw huid te helpen zijn elasticiteit te behouden (de huid verliest van nature elasticiteit naarmate deze ouder wordt). Het drinken van water bevordert de bloedsomloop, de spijsvertering en de opname. Dit zijn allemaal vitale functies bij het voorkomen van acne en andere lelijke huidaandoeningen. Het wordt aanbevolen dat u acht glazen water van 8 oz per dag drinkt.

Oh en houd er rekening mee dat thee, koffie en frisdranken niet meetellen (blijf alsjeblieft weg van suikerhoudende koolzuurhoudende dranken als je een gezonde huid wilt).

Krijg genoeg slaap

Een van mijn belangrijkste tips voor een gezonde huid is om voldoende te slapen. Als u niet voldoende slaapt, leidt dit tot donkere kringen onder de ogen en verhoogt het uw stressniveau. Stress is niet bevorderlijk voor de gezondheid van de huid, wat leidt tot acne, eczeem, rosacea, koortsblaasjes en blaren. Het wordt aanbevolen om tussen de 7-8 uur per nacht te slapen.

De ondeugden die moeten worden verwijderd

Het spijt me, maar van drank en roken zal je huid heel snel verouderen. Alcohol droogt de huid uit en verwijdt ook de bloedvaten, wat leidt tot een gekneusd roodachtig uiterlijk onder uw ogen. Door drank zal de huid zijn mollige, stevige en stralende uiterlijk verliezen.

Wat betreft roken, het is zeer, zeer slecht voor de gezondheid van uw huid. Als u rookt; dan is de beste van alle tips voor een gezonde huid die ik je kan geven, die sigaret nu uit te doen. Roken doet uw huid er ouder uitzien en bevordert actief rimpels. Het zorgt ervoor dat de bloedvaten vernauwen waardoor je huid geen zuurstof meer krijgt.

Roken vermindert ook collageen en elastine, wat een jeugdig ogende huid bevordert. Hier is een beangstigend feit voor u; mensen die roken hebben 5 keer zoveel rimpels als degenen die dat niet doen. Met elke inademing dood je meer dan 100.000 huidcellen…….eng he!

Ga van je achterste mensen af

De laatste van onze tips voor een gezonde huid is om te oefenen. De reden hiervoor is dat wanneer je traint (simpelweg als een verkwikkende wandeling) je de zuurstoftoevoer naar de huid verhoogt. Je huid wordt rood en geeft je een gezonde gloed. Je huid bevat gifstoffen en lichaamsbeweging opent de poriën en zorgt ervoor dat je gaat zweten, waardoor je lichaam die gifstoffen uit het lichaam kan verdrijven.

Dit vind je misschien ook leuk...